Job hos Renest Rengøring ApS

Renest Rengøring er en arbejdsplads, der tager sig godt af sine medarbejdere. Vi ansætter jævnligt nye folk og er altid på udkig efter medarbejdere, der har både evnen og lysten til at gøre en forskel for vore kunder. Vi annoncerer som regel på www.jobnet.dk, når vi har ledige stillinger, men vi modtager gerne din ansøgning uopfordret med udførligt CV samt kontakt tinformation på e-mail til job@renest.dk

Vi søger lige nu flere personer til vores stilling hvor du kører i Kabine Scooter rundt i København og på Amager.

Vil du være med i Teamet?

Renest Rengøring søger flere dygtige rengørings assistenter til Rengøring af kontorer klinikker og private hjem.

Vi søger dig som elsker at gøre rent og sætter en ære i at udføre en perfekt Rengøring.

Vi tilbyder ordnede forhold, høj time løn, overenskomst, fuldtidsjob.

Ud over en start løn på 153,11 i timen, får du FVK på 7 % oveni lønnen og SH opsparing så du kan holde fri med løn på helligdage og holde 5 ferie fridage om året.

Når du har været ansat i 3 måneder, får du 10 kr. ekstra i alle timer du arbejder. Det er et tillæg som vi hos Renest Rengøring, har valgt at give til vores dygtige medarbejdere og ikke en del af overenskomsten.

Hvis du har anciennitet fra din nuværende arbejdsplads, betaler vi også den fra første dag.

Lige nu, søger vi personer til at køre med El Kabine Scooter. Vi kører med scooter i København, Frederiksberg og Amager, da vi nemmere kan parkere.

Du får scooteren med hjem og kommer til kontoret i Kastrup Ca hver anden dag.

Derfor skal du bo i området.

Hvis du er nysgerrig på om jobbet er noget for dig, så ring og få en snak på tlf. 70701316 eller send ansøgning på e-mail job@renest.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig🙏

De søde kvinder på fotoet arbejder i samme stilling som rengørings assistenter og de glæder sig til at få en kollega mere😊

Job hos Renest

RING PÅ: 70 70 13 16

Job hos Renest

RING NU: 70701316

Vi tilbyder erhvervsrengøring mange steder på Sjælland blandt andet:

Vi kommer de fleste steder på Sjælland, blandt andet Albertslund, Allerød, Amager, Ballerup, Birkerød, Brøndby, City, Charlottenlund, Dragør, Farum, Frederiksberg, Frederikssund, Gadstrup, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Havdrup, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Hillerød, Hvalsø, Hvidovre, Holte, Humlebæk, Hørsholm, Ishøj, Jyllinge, Karlslunde, Kastrup, Kokkedal, Kr. Hyllinge, Kr. Sonnerup, Klampenborg, København, Lejre, Lyngby, Lynge, Måløv, Roskilde, Rødovre, Skibby, Slangerup, Smørum, Solrød, Stenløse, Tune, Tåstrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Viby, Virum, Vedbæk, Veksø, Værløse og Ølstykke.